AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının içki içtiğini görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini içki içerken görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini içki içerken görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki içip pişman olduğunu görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir