AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmemek

Kahve falında içki içmemek

Kahve falında içki içmemek geleceğine bakacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmemek gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Kahve falında içki içen kişi görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında içkiyi içmemek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi içki içerken görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, zorlukların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birine içki içirmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının içki içtiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içki içip kusmak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, karlı çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının içki içtiğini görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içki içtiğini sanmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir