AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek işlerin günden güne daha da artacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içen kişi görmek birçok ortaklık kurulacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını içki içerken görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini içki içerken görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin içki içtiğini görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün içki içtiğini görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında içki içen erkek görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir