AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla içki içirmek

Kahve falında zorla içki içirmek

Kahve falında zorla içki içirmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulur.

Kahve falında zorla içki içirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında zorla içki içirmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla içki içmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında içki içmeyi istemek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içen kadın görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında içki içmeyi görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sağlığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının içki içtiğini görmek güzel bir iş fırsatına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek zorluklarının son bulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Kahve falında içki içip pişman olmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir