AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmeye çalışmak

Kahve falında içki içmeye çalışmak

Kahve falında içki içmeye çalışmak geleceğinin de umut vadedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, sevinç dolu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında içki içmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında içki içmeye çalışmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki içmemek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında içki içip ağlamak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine içki içirmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek dertlerin bölüşüleceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında kendini içki içerken görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir