AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içip ağlamak

Kahve falında içki içip ağlamak

Kahve falında içki içip ağlamak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında içki içip ağlamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Kahve falında içki içip ağlamak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek esenliğe kavuşulacağına, büyük miktarda para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında içki içip tövbe etmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide içki içildiğini görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında içki içip pişman olmak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmemek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir