AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine içki içirmek

Kahve falında birine içki içirmek

Kahve falında birine içki içirmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine içki içirmek gördüyseniz:

  • İşe yarar bir ortaklık ya da ilişki kurulmasını istiyorsanız, özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilişkiye ya da iş birliğine neler katabileceğiniz konusu oldukça etkili olacağa benziyor.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında annesinin içki içtiğini görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmeyi reddetmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında içki içen kadın görmek kafasının da rahat edeceğine, umutların biteceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini içki içerken görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun içki içtiğini görmek aşama göstermeyeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında içki içen erkek görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir