AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek mutluluğunun katlanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini içki içerken görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında içki içip tövbe etmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini içki içerken görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında içki içip tükürmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında içki içen kadın görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında içki içmeye gitmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki içirilmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir