AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının içki içtiğini görmek

Kahve falında yakınının içki içtiğini görmek

Kahve falında yakınının içki içtiğini görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Kahve falında yakınının içki içtiğini görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınının içki içtiğini görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek gücünün azalacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında içki içen insanlar görmek sıkıntılardan kurtulmaya, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında içki içen görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kalp kırmayacağına delalet eder.

Kahve falında içki içip ağlamak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini içki içerken görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına yorulur.

Kahve falında içki içip tükürmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir