AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının içki içtiğini görmek

Kahve falında bir başkasının içki içtiğini görmek

Kahve falında bir başkasının içki içtiğini görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yaklaşan güzel günlere, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Yeni bir aşk yaşayabilirsiniz veya birisi size aşık olabilir.

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini içki içerken görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına inanılır.

Kahve falında içki içmeyen birini içki içerken görmek aşkının da kalıcı olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki içmeyi görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalettir.

Kahve falında içki içip pişman olmak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini içki içtiğini görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, herkesin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki içmeye gitmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir