AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içtiğini sanmak

Kahve falında içki içtiğini sanmak

Kahve falında içki içtiğini sanmak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki içtiğini sanmak gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Kahve falında içki içtiğini sanmak istediği başarıya kavuşacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini hamile sanmak yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü sanmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öleceğini sanmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında adet olduğunu sanmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olduğunu sanmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına yorulur.

Kahve falında birini öldü sanmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet koptuğunu sanmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir