AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmek ve kusmak

Kahve falında içki içmek ve kusmak

Kahve falında içki içmek ve kusmak kendisini mutsuz edeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında içki içmek ve kusmak gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında içki içmek ve kusmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında içki içip kusmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında içki kusmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle içki içmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ekmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine işarettir.

Kahve falında arabada içki içmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyhanede içki içmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle içki içmek bağının ve bahçesinin de artacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir