AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki kusmak

Kahve falında içki kusmak

Kahve falında içki kusmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında içki kusmak gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Kahve falında içki içip kusmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında içki içmek ve kusmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında içki kusmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içkili ortamda bulunmak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini içki içerken görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içip pişman olmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki tadı almak atılan adımların zarar getireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir