AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin içki içtiğini görmek

Kahve falında kardeşinin içki içtiğini görmek

Kahve falında kardeşinin içki içtiğini görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Kahve falında kardeşinin içki içtiğini görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında içki içen kişi görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın içki içtiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yakınının içki içtiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi içki içerken görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin içki içtiğini görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine tabir olunur.

Kahve falında içki içmeye gitmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini içki içerken görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir