AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bardağı kırmak

Kahve falında başkasının bardağı kırmak

Kahve falında başkasının bardağı kırmak risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, başının derde gireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Kahve falında kafasında bardak kırmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, strese gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bardağını kırmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kupa bardak kırmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işarettir.

Kahve falında elinde bardak kırmak bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir