AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardaktan içki içmek

Kahve falında bardaktan içki içmek

Kahve falında bardaktan içki içmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında bardaktan içki içmek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Kahve falında bardaktan içki içmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Kahve falında içki bardağı kırmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardakta içki görmek hayallerin yarıda kalacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında içki bardağı görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde içki içmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, doğru haber almaya delalettir.

Kahve falında beyaz içki içmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kişinin her daim iyi anılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla içki içmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir