AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki bardağı görmek

Kahve falında içki bardağı görmek

Kahve falında içki bardağı görmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki bardağı gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Kahve falında içki bardağı kırmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardaktan içki içmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Kahve falında bardakta içki görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret eder.

Kahve falında içki bardağı görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki bulmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içkiye başlamak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orucu içkiyle açmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında viski içki içmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir