AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta içki görmek

Kahve falında bardakta içki görmek

Kahve falında bardakta içki görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakta içki gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında içki bardağı görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında içki bardağı kırmak malında zulüm meydana gelmesine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında bardakta içki görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardaktan içki içmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişeden içki içmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında içki şişesinden içki içmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında orucu içkiyle açmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında içki içip ağlamak kazancını bu kişiden elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir