AnaSayfa / Genel / Kahve falında içip sarhoş olmamak

Kahve falında içip sarhoş olmamak

Kahve falında içip sarhoş olmamak geçiminin daha kolay hale geleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında içip sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sıhhat ve moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında içip sarhoş olmamak maddi açıdan çok zorlanılacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içip sarhoş olmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir