AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira içip sarhoş olmamak

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında bira içmek ve sarhoş olmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak süzüleceğine, ağlayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında kendini bira içerken görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bira içtiğini görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının bira içtiğini görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, karasızlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bira içip pişman olmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir