AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüllü beşik görmek

Kahve falında tüllü beşik görmek

Kahve falında tüllü beşik görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına inanılır.

Kahve falında tüllü beşik gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Kahve falında tüllü beşik görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yüzünün her daim güleceğine işarettir.

Kahve falında mavi beşik görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş beşik sallamak verilen bütün emeklerin heba olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında bebek ve beşik görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında beşik almak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı beşik görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında demir beşik görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane beşik görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kariyer edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir