AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz nar yemek

Kahve falında beyaz nar yemek

Kahve falında beyaz nar yemek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, mali krize gireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz nar yemek gördüyseniz:

  • İlham verici fikirler yaratıcılığınızı ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz nar yemek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz nar görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına alamet eder.

Kahve falında içi beyaz nar görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ekşi nar yemek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında nar ve üzüm yemek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına inanılır.

Kahve falında cürük nar yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında nar yemek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında büyük nar yemek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir