AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz erkek iç çamaşırı görmek

Kahve falında beyaz erkek iç çamaşırı görmek

Kahve falında beyaz erkek iç çamaşırı görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, başarı kaydedeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz erkek iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Kahve falında beyaz erkek iç çamaşırı görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz beyaz iç çamaşırı görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı satın almak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı vermek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, adını işiyle duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı almak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı aldığını görmek bir süre belini doğrultamayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir