AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah iç çamaşır giydiğini görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalettir.

Kahve falında başkasının iç çamaşırını giymek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yırtık iç çamaşırı giymek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı giydiğini görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, aydınlık bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir