AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz nar görmek

Kahve falında beyaz nar görmek

Kahve falında beyaz nar görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz nar gördüyseniz:

  • Çözümlemeniz gereken bir dizi problemle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz nar yemek istenmeyen olaylar yaşanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz nar görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet eder.

Kahve falında içi beyaz nar görmek aradığı çareleri bulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında nar ve elma toplamak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar gibi kızarmış ekmek görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar istemek ayrılanların birleşeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret eder.

Kahve falında nar atmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında nar ezmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir