AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iç çamaşırı vermek

Kahve falında beyaz iç çamaşırı vermek

Kahve falında beyaz iç çamaşırı vermek şansının bir türlü dönmeyeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, kesesinin dolacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çirkin sözler işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı vermek gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz ya da ilgi alanınıza giren konularda elinize geçen bilgileri veya haberleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı aldığını görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz erkek iç çamaşırı görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı satın almak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı almak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı vermek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak rütbesinin artacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir