AnaSayfa / Genel / Kahve falında ibibik kuşu görmek

Kahve falında ibibik kuşu görmek

Kahve falında ibibik kuşu görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kendisini işine vereceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında ibibik kuşu gördüyseniz:

  • Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ibibik kuşu görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında büyük beyaz kuşlar görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına alamet eder.

Kahve falında kuşu yakalamak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kuşlar görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dev kuşlar görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında cennet kuşlarını görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek iyi kısmetleri olacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir