AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kuşlar görmek

Kahve falında ölen kuşlar görmek

Kahve falında ölen kuşlar görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, gözünün yaşını sileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kuşlar gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişileri inceleyerek size daha çok uyan yollar veya alışkanlıklar bulabilirsiniz.

Kahve falında birinin kuşa dönüştüğünü görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kuşu kurtarmak yeni projelere atılacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun öptüğünü görmek sağlık sorunları yaşanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde kumru kuşu görmek emeğinden hayır göreceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kuşu öldürmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir