AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu yakalamak

Kahve falında kuşu yakalamak

Kahve falında kuşu yakalamak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, itibarının ve makamının artacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Kahve falında kaçan kuşu yakalamak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kuşlar yakalamak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak evlilik yolunda bir adım atılacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu yakalamak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir