AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek helal kazanç elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, mutluluk bulacağına, düşmanından uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında tavus kuşu tüyü gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında tavus kuşunun tüyünü görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek sıkıntıdan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında uçan tavus kuşu görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında tavus kuşu öldürmek yolunun açık olacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavus kuşu yavrusu görmek fesada bulaşacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında tavus kuşu kanadı görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu yumurtası görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir