AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev kuşlar görmek

Kahve falında dev kuşlar görmek

Kahve falında dev kuşlar görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dev kuşlar gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında dev kuşlar görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, geçim derdi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev çekirge görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir dev görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına delalettir.

Kahve falında dev canavar görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev böcek görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dev dalgalardan kaçmak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında dev kertenkele görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev gemi görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, umutlarının biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir