AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet kuşlarını görmek

Kahve falında cennet kuşlarını görmek

Kahve falında cennet kuşlarını görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, sermayesinin çoğalacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Kahve falında cennet kuşlarını gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Kahve falında cennet kuşlarını görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hep dinç ve genç kalacağına delalettir.

Kahve falında cennet kuşu görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında cennet kuşunu görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine tabir olunur.

Kahve falında cennetin kapılarını görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının cennete girdiğini görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, birçok iş teklifi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet narı görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennet çiçeği görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennete gitmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir