AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızı başkasıyla görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, onu darda bırakmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir