AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek atılan adımların boşa çıkacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, yolunun açık olacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sonuçtan memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek ardından bu kişiye açılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek alacaklarını tahsil edeceğine, güçlendikçe güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüşmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir