AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın birini öpmek

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek kolay yollardan kazanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni birinden hoşlanmak ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir