AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Görüşmeler artıyor.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek arkadaştan görülecek faydaya, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek heveslerin söneceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir süre zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir