AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir, farklı kültürlerden kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi öpmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın birini öpmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişiyi öpmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir