AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığım kızı görmek

Kahve falında hoşlandığım kızı görmek

Kahve falında hoşlandığım kızı görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, amacına ulaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığım kızı gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız kişilerle bağları kuvvetlendirmeniz geçmişte başarısız olmuş bir hedefin gerçekleştirilmesine yardım edebilir.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığı kızı görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızla öpüşmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kızla evlenmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızı başkasıyla görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kıza sarılmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığı kızı öpmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir