AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kızla evlenmek

Kahve falında hoşlandığın kızla evlenmek

Kahve falında hoşlandığın kızla evlenmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, yeni bir sayfa açacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Kahve falında hoşlandığı kızla evlenmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla evlenmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, sürekli tartışacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın biriyle evlenmek çok güzel günler görüleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle evlenmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle evlenmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığım kızı görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir