AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak

Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak

Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında hoşlandığın kızla sevgili olmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kızla konuşmak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kızla evlenmek işlerinin toparlanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığı kızı başkasıyla görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızı başkasıyla görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı kızı görmek gülen yüzünün solacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir