AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konuları geciktirmeden ele almanızda fayda var.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak kendine çeki düzen vereceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığının elini tutmak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın birinin elini tutmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir