AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek

Kahve falında hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek

Kahve falında hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının senden hoşlandığını görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin senden hoşlandığını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin senden hoşlandığını görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında elim sende oynamak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin senden ayrıldığını görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında senden kaçan birini görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir