AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, servet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Şöhretin kapılarını aralayabilir, şansı yakalayabilir veya etki alanınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak işsizin iş bulacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle el ele tutuşmak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kötü noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin erkekle el ele tutuşmak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir