AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak

Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak

Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak gördüyseniz:

  • Belli konuların büyümemesi için daha sakin kalmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tanışmak amaçlarına ulaşacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında genç bir kızla tanışmak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarışın kızla tanışmak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla tanışmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir kızla tanışmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızla tanışmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında kızın ailesiyle tanışmak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir