AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyi görmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyi görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, emrinde insan çalıştıracağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi gördüyseniz:

  • Duygusal tartışmalardan kaçının.

Kahve falında hoşlandığı kişiyle öpüşmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gezmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle tanışmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek zinde kalacağına, rakiplerin üzüleceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir