AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüşmek

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüşmek

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüşmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, her zaman neşeli olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek başarılı adımlar atılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı erkekle konuşmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak hoş olaylar yaşayacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandıgı erkek görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak daha iyi yerlere geleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkekten hoşlanmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin hoşlandığını görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, güzel haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir