AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla kapı yıkamak

Kahve falında hortumla kapı yıkamak

Kahve falında hortumla kapı yıkamak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, seyahatlere katılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla kapı yıkamak gördüyseniz:

  • En iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla kapı yıkamak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla beton yıkamak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına inanılır.

Kahve falında hortumla camları yıkamak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak insanları kıracağına, üzeceğine, mutluluğunun artacağına yorulur.

Kahve falında hortumla çamaşır yıkamak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir