AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla duvar yıkamak

Kahve falında hortumla duvar yıkamak

Kahve falında hortumla duvar yıkamak büyük bir makama geleceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, gönül kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek, ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla duvara su tutmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hortumla duvar sulamak ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında hortumla camları yıkamak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, yaşamının yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla merdiven yıkamak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla bir yerleri yıkamak korkularının sona ereceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına delalettir.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, yolunda devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla beton yıkamak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir