AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanmış kağıt para görmek

Kahve falında ıslanmış kağıt para görmek

Kahve falında ıslanmış kağıt para görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, hastalıkların şifa bulacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işarettir.

Kahve falında ıslanmış kağıt para gördüyseniz:

  • Hangi durum olursa olsun, dikkatli olmamanız durumunda, ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir.

Kahve falında ıslanmış kağıt para görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ıslanmış kağıt görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış para görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, yurtdışına gidileceğine yorulur.

Kahve falında kağıt parası olduğunu görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kağıt para yakmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kafasının rahat olacağına inanılır.

Kahve falında bir çanta kağıt para görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt para tomarı görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir