AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla ıslatılmak

Kahve falında hortumla ıslatılmak

Kahve falında hortumla ıslatılmak sevdiğine kavuşacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslatılmak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birini hortumla ıslatmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Kahve falında hortumla ıslatılmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslatmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işaret eder.

Kahve falında denizde ıslanmamak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında nohut ıslatmak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine alamet eder.

Kahve falında yatağı ıslattığını görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında ekmek ıslatmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir